Een lijf in balans
Hart en bekken verbinden

LeefTotaal biedt:

Holistische bekkentherapie (IPT)

IPT is een vorm van emotioneel lichaamswerk gericht op het bekkengebied. 
We gaan op zoek naar de plekken waar je last van hebt en de emoties die daarbij horen. Liefdevol en zacht, met gebruikmaking van het wheel of consent en op jouw eigen tempo worden emoties rond het bekken extern en intern opgezocht. Alles mag er zijn, er is ruimte om alles echt te gaan voelen en te uiten.
Elke sessie is een reis. Soms wat meer fysiek, dan worden er ligamenten, spieren en bindweefsel in balans gebracht. Soms echter is het een diepe emotionele reis door je binnenste.

 

Full body massage


Naast IPT biedt LeefTotaal ook een full body massage sessie aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rebalancing technieken en intuitieve massage.

 

Natuur Beleven

 

Een wandeling waarbij wat we tegenkomen in de natuur leidraad is. Even terug naar de natuur, naar rust. De focus kan liggen op tot rust komen. Of we gaan een andere manier kijken naar een iets waar je in je leven tegenaan loopt.

 

Wildplukwandeling

 

Ook een wildplukwandeling behoort tot de mogelijkheden. Dit kan in groepsverband of solo. Al wandelend wijs ik je op de rijkdom aan eetbare planten in de natuur. 
Lees meer

Tarieven:

Holistische bekkentherapie (IPT)

 

Intake (dit is altijd de eerste sessie) ca. 1 uur: €95,-

Sessie ca. 2 uur: €220,-

Onderhoudssessie ca. 1 uur: €110,-

Full body massage

 

Full body massage sessie ca. 1,5 uur: €145,-

 

Natuur Beleven

 

Per uur: €55,- 

 

Wildplukwandeling

 

Omgeving Diever 10 euro per persoon en minimaal 50 euro voor ca. 1 uur.

Op locatie in overleg. 
Lees meer