Over  Leonie

 

Steeds een beetje meer kom ik thuis in mijn eigen lichaam. In mijn zoektocht heb ik vele wegen onderzocht en ontdekt. Onder andere door de opleiding Rebalancing in Poona bij Satyarti, twee bevallingen van mijn eigen kinderen en een opleiding Reincarnatietherapie. Vele festivals, workshops en retreats met emotioneel lichaamswerk, ademwerk, opstellingen en meer. Tijdens een jaartraining vrouwenwerk kwam ik erachter dat er nog een wereld te ontdekken viel in het contact maken met mijn bekken. Stukje bij beetje mocht ik ontdekken wat vrouwelijkheid eigenlijk voor mij betekende. Dat verdiepte ik in de opleiding Woman Soul Coach bij Jacqueline Snelders. Daarna rondde ik ook de IPT-opleiding bij Dana Centrum met succes af.
Over Leonie

Maar misschien wel belangrijker is het voor me om de connectie met de natuur te voelen en ook die met mijn eigen natuur. Het liefst beweeg ik dagelijks in de natuur. Uiteindelijk gaat het om mijn innerlijke natuur, om naar binnen gaan, contact met mijn lijf, contact met mijn ziel.

En ik draag graag vanuit mijn ervaring en vaardigheid bij aan jouw ontdekkingstocht. De weg terug naar contact met je lijf, je gevoel, moeder aarde en met je eigen binnenste zelf.